Meteen naar de inhoud

Contentdag

Een pakket foto & video content voor op social media in 1 dag.

Je kent het riedeltje vast wel. ‘Blijf zichtbaar, blijf top-of mind’ en dergelijke uitspraken van marketing lui. 

Toch blijft dat maar onderaan jouw to-do lijstje glijden. Begrijpelijk, je hebt immers genoeg andere dingen aan je hoofd.

Hoe fijn zou het zijn,

Dat is precies wat we voor je gaan maken met de Contentdag.💃

Perfect voor:

Hoe werkt dat?

Stap 1 - Ontmoeten

Noem het een 'brainstorm', noem het een 'discovery'. Ik noem het jullie 'even ontmoeten'. Niet alleen jou, maar ook jouw propositie natuurlijk. We zullen samen een format overeenkomen voor de video's en foto's om vast te leggen.

Stap 2 - Shoot plannen

Nu dat we de video en foto formats scherp hebben, kunnen we de shoot inplannen. We kiezen een datum dat iedereen beschikbaar is en gaan aan de slag om te filmen. In uiterlijk 8 uur tijd gaan we dan alle contentstukken van jouw contentpakket vastleggen.

Stap 3 - Nabewerking

We hebben alles wat we nodig hebben, wij gaan aan de slag om de contentstukken nog verder fijn te slijpen, zodat jij een pakket kant-en-klare foto en video content mag ontvangen. Geef ons even de tijd. We zijn 5 tot 8 werkdagen bezig.

Stap 4 - Zichtbaar blijven

Gefeliciteerd. We hebben alle eventuele feedback puntjes voor je verwerkt en je hebt een contentpakket mogen ontvangen. Je hebt nu 50 oplopend tot wel 100 foto en video content stukken mogen ontvangen.

Voorlopig kun je weer zichtbaar zijn voor jouw doelgroep. Heerlijk.

Het resultaat,

VOorbeelden uit het contentpakket,

Celine
Celine
19/03/2023
Ron Betist
Ron Betist
14/03/2023
Ik heb Dave ingehuurd om ons evenement 'Polaris Camp' in 2022 vast te leggen op video. Het was belangrijk om een stap te maken in professionaliteit. In plaats van een stap hebben we samen met Dave een SPRONG gemaakt! Off road rijden met Polaris Quads en RZR buggies levert sowieso mooie beelden op, maar met Dave werd het echt spectaculair. Ook voor ons 1e lustrum in 2023 zal ik Dave er weer graag bij betrekken. Een echter aanrader deze 'Videomeneer'!
Imperio Vastgoed
Imperio Vastgoed
25/02/2023
Mayforce Friends
Mayforce Friends
21/02/2023
Wat een geweldige videograaf! Dave maakt niet alleen fantastische video's, hij creëert ook leuke momenten door zijn enthousiasme en creativiteit. Aan een paar woorden heeft hij genoeg om een totaalconcept neer te kunnen zetten en je verwachtingen te overtreffen. Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Dave als samenwerkingspartner.
NUT
NUT
03/02/2023
De videomeneer neemt alle tijd voor jou. Dave zal altijd meer uit zichzelf geven dan dat de oorspronkelijke ‘opdracht’ was. Ik hou van de stijl hoe hij zijn video’s edit. Iets met passie voor het vak!
Armand Koc
Armand Koc
03/02/2023
The best in the game! Zeer tevreden over de werkwijze
Made by Jane Photography
Made by Jane Photography
03/02/2023
Dave is een allesgunner, niet heeft hij alleen talent. Maar in mijn geval helpt en leert hij me ontzettend veel om beter te worden in het ondernemen! Zelf ben ik fotograaf, maar er komt bij een eigen bedrijf veel meer kijken dan alleen fotograferen. Ik mag hem altijd bellen als ik ergens niet uit komt, en zulke mensen kom je niet vaak tegen! Dankjewel Dave!
Bastiaan Broere
Bastiaan Broere
13/10/2022
Vriendelijk en professioneel!
Marcel van der Worp
Marcel van der Worp
12/09/2022
Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
Suzanne Kuijer
Suzanne Kuijer
18/08/2022
Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍
Wat krijg je, wat kost het,
Investering:

€2699,-

Excl. BTW & reiskosten.

Veelgestelde vragen

Voor het schieten van het contentpakket hebben we 1 werkdag nodig. Een 8-urige werkdag. Soms iets korter, in zeldzame gevallen iets langer. Maar als je daar vanuit gaat, zit je goed.

Dat is een beetje afhankelijk van het format wat we samen besluiten te maken. Hoe complexer de video’s, hoe minder we er kunnen schieten op een dag. Gelukkig hebben alle social media kanalen één ding gemeen, en dat is dat complexere video’s over het algemeen slechter scoren. 

Hoe dan ook, van 20 oplopend tot soms wel 50 video’s op één dag.

Opnieuw is dat een beetje afhankelijk van wat voor soort formats we kiezen,

In elk geval, van 35 oplopend tot soms wel 60 foto’s op één dag.

Exclusief BTW en rijkosten betaal je €2699,- om weer een geruimte tijd vooruit te kunnen met jouw social media kanalen.

In principe doe je dat altijd. Na opdrachtbevestiging brengen we 50% in rekening. De overige 50% brengen we na de shoot pas in rekening.

Ongeacht of je je kantoor, showroom of werkplaats moet voorbereiden, zorg ervoor dat het er op zo een manier bij staat dat dit representatief is. Dat is eigenlijk alles. Stel jezelf de vraag ”Is dit hoe ik mijn bedrijf wil profileren?”. 

Wij kijken natuurlijk wel met je mee. Dus mocht jouw oordeel wat bovenstaande vraagstelling betreft kennelijk wat tekortschieten, dan hoor je ons.

In principe natuurlijk geen probleem. Dan kom je niet in beeld. Echter, ligt hier wel een compromis op de loer. Want als jij niet in beeld wilt komen, terwijl klanten wel met je te maken zouden krijgen dan is dat erg jammer. Meerwaarde van een bedrijfsvideo is dat je potentiële klant je leert kennen. 

Vaak willen mensen liever niet op beeld omdat ze dat spannend vinden. Ze zijn bang dat ze er raar of slecht uit komen te zien of wat dan ook. Weet dat wij ook een incentive hebben om jou mooi op beeld vast te leggen. Daarnaast, je bent niet live op TV. We knippen alles op zo een manier dat je er op zijn best uitziet. Dat is immers ons werk. Vertrouw ons maar. Nog steeds niet? Prima, dan niet.

Het duurt 5 tot 8 werkdagen om een eerst opzet te presenteren. De eerste opzetten die wij presenteren zijn over het algemeen al publicatie klaar. Ben je dat met ons eens? Dan kan ‘ie online. Wil je iets aangepast hebben? Prima, vanzelfsprekend zal het dan iets langer duren.

De mogelijkheden zijn daarin eindeloos. Daar zal ik je bij stap 1 in begeleiden. Er zijn maar een paar vuistregels:

  • Maximaal 60 seconde lengte per video
  • Op te nemen in één gecombineerde shoot
  • In-house middelen

De content is primair ingericht voor social media. Het is daarom van uitermate belang dat deze ondertiteld zullen zijn. Daar zorgen we dan ook voor. 

In het uitzonderlijke geval dat je niet tevreden bent, zullen we samen even een call inplannen om dat door te nemen en gaan we aan de slag om dat te fiksen.