Meteen naar de inhoud

Bedrijfsfilm laten maken

Snel navigeren:

Een bedrijfsfilm laten maken is een slimme zet. Het is immers een krachtige marketing tool. Niet alleen om jezelf voor te stellen aan je potentiële klant, maar ook om een extra vangnet te creëren voor nieuwe klanten.

Het is bewezen dat een boodschap in video vorm aanzienlijk makkelijker te consumeren is. Daarbovenop ook beter blijft hangen dan een boodschap in tekst of foto vorm. Natuurlijk is het voor jou van belang dat jouw boodschap overkomt en daarbovenop blijft hangen. Dat is precies wat een bedrijfsvideo doet.

Laat jouw boodschap binnenkomen, maak een blijvende impressie en creëer een extra vangnet om potentiele klanten te bereiken.

Verhoog je bekendheid
Versterk je vindbaarheid
Verhoog je conversie

Bedrijfsvideo kosten?

Wat kost een bedrijfsvideo? Dat is niet alleen een heel veel voorkomende vraag, maar tegelijkertijd ook een hele lastige om te beantwoorden. Gezien de complexiteit van het laten maken van een video hangt dat namelijk van ontzettend veel dingen af. Dingen zoals:

Best wel veel van bovenstaande is afhankelijk van wat we nodig besluiten te hebben. Ik realiseer mij dat je dan alsnog geen idee hebt, terwijl ik je wel graag wil helpen. Om je dan alsnog een idee te geven, de bedrijfsvideo’s in mijn portfolio hebben ongeveer gekost: €800,- excl BTW, oplopend tot €2500,- excl BTW.

1. Even kennismaken

Ik vind het fijn om te weten met wie ik ga werken. Jij vast ook, laten we elkaar even ontmoeten.

2. Offerte op maat

Tijdens onze ontmoeting bespreken we ook je wensen. Daarop volgend maak ik een offerte.

3. Preproductie

Het opstellen van de scripts, het inplannen van de shoot en het voorbereiden van alle benodigde apparatuur.

4. Productie

De shoot! Licht, camera en actie. Laten we fraaie dingen maken. Ik doe het in elk geval niet voor minder.

5. Postproductie

Al het geschoten beeldmateriaal gaat op de stapel en daar monteer ik sterke video's van.

6. Feedback & distributie

Nu dat de montage klaar is, laat ik je het eindresultaat zien. Daarna kunnen we over naar het verspreiden van de video's.

Veelgestelde vragen

Om een goede bedrijfsvideo te kunnen monteren heb ik in de meeste gevallen met 1 shootdag van uiterlijk 8 uur voldoende beeldmateriaal. 

Waarschijnlijk de meest voorkomende vraag die ik krijg, altijd met hetzelfde antwoord. Dat hangt namelijk van heel veel dingen af. De prijs is opgesteld op veel verschillende dingen. Waaronder de hoeveelheid shoots, eventuele externe partijen zoals voice-over, presentatoren of acteurs en natuurlijk hoelang ik bezig ben met monteren. Allemaal waardeloze informatie natuurlijk, maar om je dan alsnog een idee te geven, de bedrijfsvideo’s in mijn portfolio hebben ongeveer gekost: €800,- excl BTW, oplopend tot €2500,- excl BTW.

Ongeacht of je je kantoor, showroom of werkplaats moet voorbereiden, zorg ervoor dat het er op zo een manier bij staat dat dit representatief is. Dat is eigenlijk alles. 

In principe natuurlijk geen probleem. Dan kom je niet in beeld. Echter, ligt hier wel een compromis op de loer. Want als jij niet in beeld wilt komen, terwijl klanten wel met je te maken zouden krijgen dan is dat erg jammer. Meerwaarde van een bedrijfsvideo is dat je potentiële klant je leert kennen. 

Bedrijfsfilm laten maken door De Videomeneer

Mijn naam is Dave Hessels en ik ben De Videomeneer. Sinds 2012 ben ik actief met videoproducties. Wat begon als een grapje tussen mij en mijn vrienden is nu uitgegroeid naar een passie en een business. Grappig hoe soms dingen kunnen lopen.

Met uiterste zorg zal ik niet alleen jouw bedrijfsfilm er fraai en duidelijk uit laten zien, maar ook daadwerkelijk gezien laten worden. Zo een video moet zich immers uitbetalen. Alhoewel ik het leuk vind om mooie video’s te maken, haal ik des te meer plezier uit het maken van een bedrijfsvideo die een aantoonbaar resultaat laat zien.

Dave hessels
Celine
Celine
19/03/2023
Ron Betist
Ron Betist
14/03/2023
Ik heb Dave ingehuurd om ons evenement 'Polaris Camp' in 2022 vast te leggen op video. Het was belangrijk om een stap te maken in professionaliteit. In plaats van een stap hebben we samen met Dave een SPRONG gemaakt! Off road rijden met Polaris Quads en RZR buggies levert sowieso mooie beelden op, maar met Dave werd het echt spectaculair. Ook voor ons 1e lustrum in 2023 zal ik Dave er weer graag bij betrekken. Een echter aanrader deze 'Videomeneer'!
Imperio Vastgoed
Imperio Vastgoed
25/02/2023
Mayforce Friends
Mayforce Friends
21/02/2023
Wat een geweldige videograaf! Dave maakt niet alleen fantastische video's, hij creëert ook leuke momenten door zijn enthousiasme en creativiteit. Aan een paar woorden heeft hij genoeg om een totaalconcept neer te kunnen zetten en je verwachtingen te overtreffen. Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Dave als samenwerkingspartner.
NUT
NUT
03/02/2023
De videomeneer neemt alle tijd voor jou. Dave zal altijd meer uit zichzelf geven dan dat de oorspronkelijke ‘opdracht’ was. Ik hou van de stijl hoe hij zijn video’s edit. Iets met passie voor het vak!
Armand Koc
Armand Koc
03/02/2023
The best in the game! Zeer tevreden over de werkwijze
Made by Jane Photography
Made by Jane Photography
03/02/2023
Dave is een allesgunner, niet heeft hij alleen talent. Maar in mijn geval helpt en leert hij me ontzettend veel om beter te worden in het ondernemen! Zelf ben ik fotograaf, maar er komt bij een eigen bedrijf veel meer kijken dan alleen fotograferen. Ik mag hem altijd bellen als ik ergens niet uit komt, en zulke mensen kom je niet vaak tegen! Dankjewel Dave!
Bastiaan Broere
Bastiaan Broere
13/10/2022
Vriendelijk en professioneel!
Marcel van der Worp
Marcel van der Worp
12/09/2022
Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
Suzanne Kuijer
Suzanne Kuijer
18/08/2022
Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍

  0623443948

  Ook bereikbaar via WhatsApp

  Celine
  Celine
  19/03/2023
  Ron Betist
  Ron Betist
  14/03/2023
  Ik heb Dave ingehuurd om ons evenement 'Polaris Camp' in 2022 vast te leggen op video. Het was belangrijk om een stap te maken in professionaliteit. In plaats van een stap hebben we samen met Dave een SPRONG gemaakt! Off road rijden met Polaris Quads en RZR buggies levert sowieso mooie beelden op, maar met Dave werd het echt spectaculair. Ook voor ons 1e lustrum in 2023 zal ik Dave er weer graag bij betrekken. Een echter aanrader deze 'Videomeneer'!
  Imperio Vastgoed
  Imperio Vastgoed
  25/02/2023
  Mayforce Friends
  Mayforce Friends
  21/02/2023
  Wat een geweldige videograaf! Dave maakt niet alleen fantastische video's, hij creëert ook leuke momenten door zijn enthousiasme en creativiteit. Aan een paar woorden heeft hij genoeg om een totaalconcept neer te kunnen zetten en je verwachtingen te overtreffen. Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Dave als samenwerkingspartner.
  NUT
  NUT
  03/02/2023
  De videomeneer neemt alle tijd voor jou. Dave zal altijd meer uit zichzelf geven dan dat de oorspronkelijke ‘opdracht’ was. Ik hou van de stijl hoe hij zijn video’s edit. Iets met passie voor het vak!
  Armand Koc
  Armand Koc
  03/02/2023
  The best in the game! Zeer tevreden over de werkwijze
  Made by Jane Photography
  Made by Jane Photography
  03/02/2023
  Dave is een allesgunner, niet heeft hij alleen talent. Maar in mijn geval helpt en leert hij me ontzettend veel om beter te worden in het ondernemen! Zelf ben ik fotograaf, maar er komt bij een eigen bedrijf veel meer kijken dan alleen fotograferen. Ik mag hem altijd bellen als ik ergens niet uit komt, en zulke mensen kom je niet vaak tegen! Dankjewel Dave!
  Bastiaan Broere
  Bastiaan Broere
  13/10/2022
  Vriendelijk en professioneel!
  Marcel van der Worp
  Marcel van der Worp
  12/09/2022
  Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
  Suzanne Kuijer
  Suzanne Kuijer
  18/08/2022
  Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍