Meteen naar de inhoud

De Videomeneer, aangenaam.

Mijn naam is Dave Hessels. Video’s die gezien worden en iets toevoegen voor jouw bedrijf, dat is mijn missie. 

In 2012 stuitte ik op het fenomeen video’s maken. Iets waar ik destijds helemaal niks van wist. Mede dankzij vele nachten research, een onuitputbare ontevredenheid en honderden videoprojecten verder ben ik nog altijd niet tevreden, maar wel klaar om jou te helpen.

Waar ik je dan mee help is natuurlijk het maken van een toffe video. Hoogstwaarschijnlijk is dat hetgeen waarvoor je me zou vragen. Als videograaf natuurlijk. Laat het aan mij over. Niet alleen zorg ik ervoor dat je die toffe video krijgt. Maar ook dat deze een meetbaar resultaat gaat opleveren.

Een toffe video maken is immers niet zo moeilijk. De uitdaging (en het meeste plezier) zit ‘m voor mij in het effect ervan.

Aangenaam kennis te maken.

Vriendelijke groet,

Dave de Videomeneer

Dave Hessels

Dave Hessels

Videomaker / Videomarketeer

Wat mij onderscheidt.

Videomarketing.

Over video als medium zul je vaak beweert zien worden dat het lastig meetbaar is wat het effect is van een video. Dat is opzich waar. Veel partijen waaronder ikzelf zullen het vaak hebben over ”blijvende impressie” en ”sterke indruk maken” als argument om video in te zetten. Dit zijn inderdaad dingen die heel lastig te meten zijn. 

Echter zijn er aanzienlijk meer aspecten aan video waaronder meer dan genoeg die heel goed meetbaar zijn. Zo zal ik niet alleen zorgen dat jij die toffe video krijgt die je wilt, maar ook automatisch met je meedenken over hoe je die video zinvol inzet en er doorlopend weergaven mee kan genereren. 

Video maar dan eenvoudig.

Video is vrij intimiderend. Er komt immers best wel veel bij kijken. Alhoewel ik vrij geregeld de vraag ‘Wat kost een video?’ krijg, kan ik echt niet anders dan antwoorden ‘Dat hangt van heel erg veel dingen af.’ Het is nu eenmaal best veel gedoe en dat maakt video best onaantrekkelijk. Om die reden heb ik De Videomeneer Originals bedacht. 

De Videomeneer Originals is een reeks met video toepassingen aan de hand van een format. Hierdoor kan ik er een vast bedrag aan hangen, weet jij op voorhand wat je kwijt bent, hoeven we niet heel veel tijd te spenderen aan vele contactmomenten maar kan ik in de tussentijd voor jou wel effectieve video’s maken. 

Leven is al complex genoeg.

Verschillende diensten zullen uitgerust zijn met deze stempel. Die 'De Videomeneer Originals' stempel wil zeggen dat je een dienst bekijkt die ik heb bedacht om video toegankelijker te maken. Video kan veel eenvoudiger.
Videomeneer-originals-white

Laten we iets tofs maken

0623443948

Ook bereikbaar via WhatsApp

Meteen navigeren

Pieter van Musschenbroekstraat 167, 2014HV Haarlem