Meteen naar de inhoud

Videoproductie Amsterdam

Op zoek naar videoproductie in Amsterdam en omgeving? Dat heb je dan nu gevonden.

Verschillende videoproducties met een uiteenlopende reeks van doelstellingen. Ongeacht of je nu een bedrijfsfilm, productvideo of wat voor video dan ook zoekt. Ik help je graag met het vinden van een passende oplossing.

Daarnaast zet ik mij ook graag in om een video marketing strategie te implementeren die ook daadwerkelijk werkt en aansluit bij jouw bedrijf of organisatie. 

Even voorstellen...

Mijn naam is Dave Hessels en ik ben De Videomeneer. Sinds 2012 ben ik actief met videoproducties. Wat begon als een grapje tussen mij en vrienden is nu uitgegroeid naar een passie en een business. Grappig hoe soms dingen kunnen lopen.

Met uiterste zorg zal ik niet alleen jouw video er fraai en duidelijk uit laten zien, maar ook daadwerkelijk gezien laten worden. Zo een video moet zich immers uitbetalen.

Bedrijfsfilm

De bedrijfsfilm of bedrijfsvideo is de meest populaire keuze. Dat is maar goed ook, want het is over het algemeen ook de meest effectieve soort video.

Een bedrijfsfilm is in vrijwel alle gevallen lang houdbaar, zal inhoudelijk het meeste vertellen over jouw bedrijf of organisatie en is een sterk extra vangnet om nieuwe klanten te vinden en overtuigen. 

Instructievideo

Het is nu eenmaal bewezen dat een video het beste medium is om een boodschap te communiceren. Iets uitleggen is daar dus geen uitzondering van. Niet alleen voor een hogere conversie, maar ook om allicht een aantal vragen in jouw mailbox te voorkomen.

Leg jouw klanten haarfijn uit hoe ze jouw product moeten gebruiken, of hoe die nieuwe wetswijziging in elkaar steekt. Misschien wel een bepaalde werkwijze die je hanteert. Wat het dan ook is, een instructievideo is een krachtige manier van dit communiceren. 

Productvideo

Een productvideo is een hele effectieve methode om jouw product of dienst ten toon te stellen. Belicht de unieke eigenschappen ervan, licht toe welk probleem je oplost en waarom men het nodig heeft. Daarnaast natuurlijk ook hoe fantastisch wel niet is. Niet geheel onbelangrijk.

Makelaarsvideo

Wanneer je jouw object zo goed mogelijk wil laten zien dan doe je dat met een makelaarsvideo. Sterker nog, op die manier heb ik zelfs een keer een huis laten verkopen zonder dat men er is geweest. Zo kan het natuurlijk ook gaan. 

Meer weten?