Meteen naar de inhoud

Freelance video editor

Als freelance video editor kan ik jouw video montage uit handen nemen. Laat het maar lekker aan mij over. Zadel mij maar op met die oh zo tijd vretende klus genaamd video montage. Ik zal je vertellen, daar ben ik blij om ook. Je bent niet de eerste (en zeker niet de laatste) die versteld zal staan met wat ik uit jouw beeldmateriaal weet te sleutelen. 

Ik mik me bij mijn video montage’s eigenlijk altijd op een aantal dingen. Dat kan natuurlijk verschillen per project. Maar vooral duidelijkheid. Verwarring is de grootste vijand van elke video editor. Een verwarde kijker is niet alleen een kijker die zal vertrekken, maar ook een boodschap die verloren gaat. 

Ten tweede tempo. Veel voorkomende reactie die ik krijg op mijn video montage werk is ‘het kijkt lekker weg’. Dat komt goed uit, want daar mik ik ook op. Wanneer het de kijker allemaal te lang duurt is het te verwachten dat die is vertrokken naar een volgend stuk content. 

Hoe dan ook, een duidelijk video die niet alleen prettig weg kijkt, maar ook duidelijk is. Dat is waar ik op mik als freelance video editor. 

Hoge kwaliteit montage
Ontspan. Ik regel het voor je
Snelle levertijden mogelijk

Ruime ervaring als freelance video editor

Mijn naam is Dave Hessels en ik ben De Videomeneer. Sinds 2012 ben ik actief met videoproducties. Wat begon als een grapje tussen mij en vrienden is nu uitgegroeid naar een passie en een business. Grappig hoe soms dingen kunnen lopen.

Na videomarketing is wat mij betreft de videomontage één van de leukste dingen aan het maken van video. 

Kunnen we aan de slag?

Of wil je simpelweg gewoon even wat mogelijkheden doornemen?Laten we dan in contact komen.