Alhoewel videoproductie an sich al vrij tijd vretend kan zijn, ben je hoogstwaarschijnlijk nog wel het meeste tijd kwijt met video montage. Dat is niet gek. Niet alleen zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos, maar ook is de software doorgaans niet zo tijd-vriendelijk zeg maar. Reden genoeg voor genoeg content makers daarbuiten om gedemotiveerd te raken. Dat is doodzonde natuurlijk. Extra reden om dus een video editor in te huren.

Video editor inhuren bij De Videomeneer

Mocht je het ontgaan zijn, mijn naam is Dave Hessels en ik ga door het leven als De Videomeneer. Ik noem mijzelf zo want ik leef videoproductie. Het is mijn vak en daarbovenop mijn passie. Natuurlijk is video montage onderdeel van videoproductie en tevens voor mij een van de leukste gedeeltes ervan. In 2012 maakte ik mijn eerste stappen in video montage en ben sindsdien uitgegroeid tot een meer dan volwaardig video editor. Ik gooi mijn creativiteit graag los op jouw beeldmateriaal.

Een video editor inhuren in 3 stappen

1. Wensen doornemen

Tijdens een contactmoment zullen we even het beeldmateriaal bespreken en je wensen doornemen.

2. Uploaden

Ik stel jou een online omgeving ter beschikking waarnaartoe jij (veilig) jouw beeldmateriaal kan uploaden.

3. Eindresultaat

Na maximaal 36 uur geduld lever ik jou je video af. Vakkundig gemonteerd, zoals beloofd.

Of op jouw manier, natuurlijk. 😉

Paar voorbeelden van mijn videomontages

Laten we aan de slag gaan

Graag tot snel! 

Groetjes,

Dave, de Videomeneer

Dave hessels