Meteen naar de inhoud

Video editor inhuren

Alhoewel videoproductie an sich al vrij tijd vretend kan zijn, ben je hoogstwaarschijnlijk nog wel het meeste tijd kwijt met video montage. Dat is niet gek. Niet alleen zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos, maar ook is de software doorgaans niet zo tijd-vriendelijk zeg maar. Reden genoeg voor genoeg content makers daarbuiten om gedemotiveerd te raken. Dat is doodzonde natuurlijk. Extra reden om dus een video editor in te huren.

Video editor inhuren bij De Videomeneer

Mocht je het ontgaan zijn, mijn naam is Dave Hessels en ik ga door het leven als De Videomeneer. Ik noem mijzelf zo want ik leef videoproductie. Het is mijn vak en daarbovenop mijn passie. Natuurlijk is video montage onderdeel van videoproductie en tevens voor mij een van de leukste gedeeltes ervan. In 2012 maakte ik mijn eerste stappen in video montage en ben sindsdien uitgegroeid tot een meer dan volwaardig video editor. Ik gooi mijn creativiteit graag los op jouw beeldmateriaal.

Dave hessels

Een video editor inhuren in 3 stappen

1. Wensen doornemen

Tijdens een contactmoment zullen we even het beeldmateriaal bespreken en je wensen doornemen.

2. Uploaden

Ik stel jou een online omgeving ter beschikking waarnaartoe jij (veilig) jouw beeldmateriaal kan uploaden.

3. Eindresultaat

Na maximaal 36 uur geduld lever ik jou je video af. Vakkundig gemonteerd, zoals beloofd.

Videomontage voorbeelden

Kunnen we aan de slag?

Celine
Celine
19/03/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ron Betist
Ron Betist
14/03/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb Dave ingehuurd om ons evenement 'Polaris Camp' in 2022 vast te leggen op video. Het was belangrijk om een stap te maken in professionaliteit. In plaats van een stap hebben we samen met Dave een SPRONG gemaakt! Off road rijden met Polaris Quads en RZR buggies levert sowieso mooie beelden op, maar met Dave werd het echt spectaculair. Ook voor ons 1e lustrum in 2023 zal ik Dave er weer graag bij betrekken. Een echter aanrader deze 'Videomeneer'!
Imperio Vastgoed
Imperio Vastgoed
25/02/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Mayforce Friends
Mayforce Friends
21/02/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wat een geweldige videograaf! Dave maakt niet alleen fantastische video's, hij creëert ook leuke momenten door zijn enthousiasme en creativiteit. Aan een paar woorden heeft hij genoeg om een totaalconcept neer te kunnen zetten en je verwachtingen te overtreffen. Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Dave als samenwerkingspartner.
NUT
NUT
03/02/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De videomeneer neemt alle tijd voor jou. Dave zal altijd meer uit zichzelf geven dan dat de oorspronkelijke ‘opdracht’ was. Ik hou van de stijl hoe hij zijn video’s edit. Iets met passie voor het vak!
Armand Koc
Armand Koc
03/02/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
The best in the game! Zeer tevreden over de werkwijze
Made by Jane Photography
Made by Jane Photography
03/02/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Dave is een allesgunner, niet heeft hij alleen talent. Maar in mijn geval helpt en leert hij me ontzettend veel om beter te worden in het ondernemen! Zelf ben ik fotograaf, maar er komt bij een eigen bedrijf veel meer kijken dan alleen fotograferen. Ik mag hem altijd bellen als ik ergens niet uit komt, en zulke mensen kom je niet vaak tegen! Dankjewel Dave!
Bastiaan Broere
Bastiaan Broere
13/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Vriendelijk en professioneel!
Marcel van der Worp
Marcel van der Worp
12/09/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
Suzanne Kuijer
Suzanne Kuijer
18/08/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍