Meteen naar de inhoud

Instagram reels laten maken

Instagram Reels laten maken? Daar help ik je graag bij. Sterker nog, ik ben heel blij met deze vorm van video. Gezien ik eigenlijk vrijwel altijd in een zo kort mogelijk tijdbestek zo duidelijk mogelijk een boodschap communiceer. Iets wat voor een Instagram Reel wel moet, want anders zal de video niet goed presteren. Elke vorm van langdradigheid zal immers onmiddellijk bestraft worden met een kijker die doorscrollt naar het volgende contentstuk.

Ik zal jouw Instagram Reels niet alleen hoogwaardig vastleggen, maar ook monteren. Vanzelfsprekend uitgerust met relevante trendy geluiden eronder. Iets wat namelijk vrij belangrijk is bij een Reel. 

Paar voorbeelden van Instagram Reels

Wat zijn instagram Reels?

Instagram voegde de Reels functie toe in 2020. Als onderdeel van de app’s ambitie om meer video georiënteerd te worden. Niet alleen voelde ze de hete adem van een bepaalde concurrende social media app in hun nek, maar bovenal zagen ze dat men eenvoudiger in een app te houden valt middels video. Dat smaakt naar meer, iets wat Instagram CEO Adam Mosseri  in 2021 benadrukte; ‘We’re no longer a photo sharing app.’ Daarmee is natuurlijk de missie van Instagram onmiddellijk duidelijk. Wil je Instagram voor je bedrijf optimaal benutten? Dan ontkom je niet aan het gebruiken van Reels.

Een Instagram Reel is een videoclip afgespeeld in een portret oriëntatie. De gebruiker hoeft dus zijn telefoon niet te kantelen om de video in kwestie te bekijken. Een Reel is maximaal 90 seconde in lengte, maar is vaak aanzienlijk korter. Ik noem het graag ‘Short-form video content’. Het is dus de uitdaging om de boodschap van jouw bedrijf in een zo kort mogelijke video te proppen. 

Maak een sterke indruk
Benut Instagram optimaal
Verhoog je weergaven

Reels laten maken door De Videomeneer

Mijn naam is Dave Hessels en ik ben De Videomeneer. Sinds 2012 ben ik actief met videoproducties. Wat begon als een grapje tussen mij en mijn vrienden is nu uitgegroeid naar een passie en een business. Grappig hoe soms dingen kunnen lopen.

Ik zal dan ook al mijn kennis en expertise inzetten om voor jou knallende Instagram Reels vast te leggen. Daarbovenop ook te monteren. Aangevuld met een relevant en trendy geluid eronder, zodat we jouw doelgroep naadloos aanspreken.

Dave hessels
Armand Koc
Armand Koc
03/02/2023
The best in the game! Zeer tevreden over de werkwijze
Made by Jane Photography
Made by Jane Photography
03/02/2023
Dave is een allesgunner, niet heeft hij alleen talent. Maar in mijn geval helpt en leert hij me ontzettend veel om beter te worden in het ondernemen! Zelf ben ik fotograaf, maar er komt bij een eigen bedrijf veel meer kijken dan alleen fotograferen. Ik mag hem altijd bellen als ik ergens niet uit komt, en zulke mensen kom je niet vaak tegen! Dankjewel Dave!
Bastiaan Broere
Bastiaan Broere
13/10/2022
Vriendelijk en professioneel!
Marcel van der Worp
Marcel van der Worp
12/09/2022
Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
Suzanne Kuijer
Suzanne Kuijer
18/08/2022
Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍
Chiela
Chiela
08/07/2022
Ik was op zoek naar iemand die een stijlvolle bedrijfsvideo voor mij kon maken, niet zo’n standaard, stoffige die totaal geen indruk maakt. Toen ik met Dave in contact kwam was er een goede klik, zowel persoonlijk als creatief. Niet alleen heb ik nu een fantastische bedrijfsvideo, maar ook een fijne samenwerking met Dave die ik af en toe inschakel voor mijn eigen klanten.
Barry B
Barry B
13/06/2022
Dave is een echte aanrader! Komt altijd met goede ideeën en hij weet waar hij over praat!
Rick
Rick
10/06/2022
Gewoon top, eerste wat gegeten om vervolgens een mooie tour te maken. De foto’s en video’s zijn ook perfect gelukt.
Roger Donk
Roger Donk
10/06/2022
Echt een vakman, aan kennis en feeling voor videografie geen gebrek! And always ready to help☀️
Myrte Datema
Myrte Datema
10/06/2022
Heel fijn om mee samen te werken! Alles is tot in de puntjes verzorgd en we hebben een paar goede shoot dagen gehad met super resultaat.
Armand Koc
Armand Koc
03/02/2023
The best in the game! Zeer tevreden over de werkwijze
Made by Jane Photography
Made by Jane Photography
03/02/2023
Dave is een allesgunner, niet heeft hij alleen talent. Maar in mijn geval helpt en leert hij me ontzettend veel om beter te worden in het ondernemen! Zelf ben ik fotograaf, maar er komt bij een eigen bedrijf veel meer kijken dan alleen fotograferen. Ik mag hem altijd bellen als ik ergens niet uit komt, en zulke mensen kom je niet vaak tegen! Dankjewel Dave!
Bastiaan Broere
Bastiaan Broere
13/10/2022
Vriendelijk en professioneel!
Marcel van der Worp
Marcel van der Worp
12/09/2022
Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
Suzanne Kuijer
Suzanne Kuijer
18/08/2022
Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍
Chiela
Chiela
08/07/2022
Ik was op zoek naar iemand die een stijlvolle bedrijfsvideo voor mij kon maken, niet zo’n standaard, stoffige die totaal geen indruk maakt. Toen ik met Dave in contact kwam was er een goede klik, zowel persoonlijk als creatief. Niet alleen heb ik nu een fantastische bedrijfsvideo, maar ook een fijne samenwerking met Dave die ik af en toe inschakel voor mijn eigen klanten.
Barry B
Barry B
13/06/2022
Dave is een echte aanrader! Komt altijd met goede ideeën en hij weet waar hij over praat!
Rick
Rick
10/06/2022
Gewoon top, eerste wat gegeten om vervolgens een mooie tour te maken. De foto’s en video’s zijn ook perfect gelukt.
Roger Donk
Roger Donk
10/06/2022
Echt een vakman, aan kennis en feeling voor videografie geen gebrek! And always ready to help☀️
Myrte Datema
Myrte Datema
10/06/2022
Heel fijn om mee samen te werken! Alles is tot in de puntjes verzorgd en we hebben een paar goede shoot dagen gehad met super resultaat.