Meteen naar de inhoud

Instructievideo laten maken

Een instructievideo is een krachtige manier om er zeker van te zijn dat jouw cliënten weten waar ze mee bezig zijn. Zo eenvoudig en duidelijk mogelijk uitleggen is toevallig mijn specialiteit. Iets wat je links- en rechts ook wel terugziet op mijn website.

Sterker nog, mijn roots liggen in de instructievideo’s. Mijn carrière begon immers met instructievideos over hoe je je scooter moest onderhouden. Laat me jou helpen met het het creëren van een video die jouw product haarfijn uitlegt. 

Een instructievideo laten maken in 4 stappen

1. Jouw wensen

Tijdens een contactmoment zullen we even je wensen doornemen. Hier maak ik vervolgens een script van.

2. Videoshoot

Na akkoord op het script gaan we aan de slag. Licht, camera actie. Ik zorg voor een goede registratie van al het nodige beeldmatieriaal.

3. Eindresultaat

Al het geschoten beeldmateriaal monteer ik tot een pakkende video van. Precies naar jouw wens. Klaar voor publicatie.

4. Distributie

Tijd om jouw video te laten zien aan de wereld. Mooie instructievideo's moeten gezien worden. Hier adviseer ik je in natuurlijk.

Paar voorbeelden van een instructievideo

Kunnen we aan de slag?

Of wil je simpelweg gewoon even wat mogelijkheden doornemen?Laten we dan in contact komen.