Meteen naar de inhoud

Eventvideo

Je hebt een tof event georganiseerd en je wilt dat die gezien gaat worden. Een evenement videograaf is dan precies wat je nodig hebt. Niet alleen voor de mensen die er al waren geweest, maar ook door de mensen die het gemist hebben. Laat die thuisblijvers maar eens duidelijk weten wat ze hebben gemist. Dat is precies wat je kan bewerkstelligen met een toffe eventvideo. Precies wat ik voor je kan maken.

Even zonder grappen. Een eventvideo is een slimme zet wanneer je als bedrijf aan de slag gaat met het organiseren van events. Natuurlijk zullen de bezoekers die er zijn geweest een herinnering hebben aan jouw event, maar nog belangrijker is dat het bezoekers lokt naar jouw volgende event. Precies wat je wilt natuurlijk.

Dave hessels

Een eventvideo in 4 stappen

1. Jouw wensen

Tijdens een contactmoment zullen we even je wensen doornemen. Hier maak ik vervolgens een script van.

2. Videoshoot

Na akkoord op het script gaan we aan de slag. Licht, camera actie. Ik zorg voor een goede registratie van al het nodige beeldmatieriaal.

3. Eindresultaat

Al het geschoten beeldmateriaal monteer ik tot een pakkende video van. Precies naar jouw wens. Klaar voor publicatie.

4. Distributie

Tijd om jouw video te laten zien aan de wereld. Mooie bedrijfsvideo's moeten gezien worden. Hier adviseer ik je in natuurlijk.

Paar voorbeelden van een eventvideo

  0623443948

  Ook bereikbaar via WhatsApp

  Celine
  Celine
  19/03/2023
  Ron Betist
  Ron Betist
  14/03/2023
  Ik heb Dave ingehuurd om ons evenement 'Polaris Camp' in 2022 vast te leggen op video. Het was belangrijk om een stap te maken in professionaliteit. In plaats van een stap hebben we samen met Dave een SPRONG gemaakt! Off road rijden met Polaris Quads en RZR buggies levert sowieso mooie beelden op, maar met Dave werd het echt spectaculair. Ook voor ons 1e lustrum in 2023 zal ik Dave er weer graag bij betrekken. Een echter aanrader deze 'Videomeneer'!
  Imperio Vastgoed
  Imperio Vastgoed
  25/02/2023
  Mayforce Friends
  Mayforce Friends
  21/02/2023
  Wat een geweldige videograaf! Dave maakt niet alleen fantastische video's, hij creëert ook leuke momenten door zijn enthousiasme en creativiteit. Aan een paar woorden heeft hij genoeg om een totaalconcept neer te kunnen zetten en je verwachtingen te overtreffen. Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Dave als samenwerkingspartner.
  NUT
  NUT
  03/02/2023
  De videomeneer neemt alle tijd voor jou. Dave zal altijd meer uit zichzelf geven dan dat de oorspronkelijke ‘opdracht’ was. Ik hou van de stijl hoe hij zijn video’s edit. Iets met passie voor het vak!
  Armand Koc
  Armand Koc
  03/02/2023
  The best in the game! Zeer tevreden over de werkwijze
  Made by Jane Photography
  Made by Jane Photography
  03/02/2023
  Dave is een allesgunner, niet heeft hij alleen talent. Maar in mijn geval helpt en leert hij me ontzettend veel om beter te worden in het ondernemen! Zelf ben ik fotograaf, maar er komt bij een eigen bedrijf veel meer kijken dan alleen fotograferen. Ik mag hem altijd bellen als ik ergens niet uit komt, en zulke mensen kom je niet vaak tegen! Dankjewel Dave!
  Bastiaan Broere
  Bastiaan Broere
  13/10/2022
  Vriendelijk en professioneel!
  Marcel van der Worp
  Marcel van der Worp
  12/09/2022
  Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
  Suzanne Kuijer
  Suzanne Kuijer
  18/08/2022
  Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍