YouTube Optimalisatie

YouTube is een krachtige tool om nieuwe klanten aan te trekken. Maak content aansluitend op de vragen van jouw potentiele klant, upload dit naar een YouTube kanaal geoptimaliseerd op deze vragen die men zou Googlen en laat de content zijn werk doen. 

Dat optimaliseren is daarentegen precies waar ik het op grote schaal fout zie gaan. Veel YouTube content zie ik op kanalen terecht komen met een Instagram benadering in het achterhoofd. Alsof het algoritme het allemaal wel even voor je op gaat lossen om bij jouw doelgroep terecht te komen. In de praktijk werkt dat niet zo en kun je dus veilig stellen dat je allesbehalve het beste uit je content haalt. YouTube Optimalisatie is dan van belang en dat is precies wat ik voor je kan doen. 

Doorlopend weergaven
Verbeterde vindbaarheid
Verhoog je conversie
Even voorstellen...

Mijn naam is Dave Hessels en ik ben De Videomeneer. Sinds 2012 ben ik actief met videoproducties. Wat begon als een grapje tussen mij en vrienden is nu uitgegroeid naar een passie en een business. Grappig hoe soms dingen kunnen lopen.

Met uiterste zorg zal ik niet alleen jouw bedrijfsvideo er fraai en duidelijk uit laten zien, maar ook daadwerkelijk gezien laten worden. Zo een video moet zich immers uitbetalen.

Wat ga ik doen om jouw kanaal te optimaliseren?

Allereerst zorg ik ervoor dat jouw kanaal er tip-top bijstaat. Alles netjes voorzien van jouw logo’s en graphics en dat men zich een route kan vinden van jouw YouTube kanaal naar jouw website. Daarbovenop zal ik alle* video’s op jouw YouTube kanaal aflopen om deze optimaal in te richten voor vindbaarheid. Hier verricht ik een onderzoek voor, om te weten welke zoektermen relevant zijn binnen jouw branche en tevens aansluiten op het onderwerp van de video in kwestie. Ook hier faciliteer ik dat men zich een route kan banen richting jouw website. Dit is immers de plek waarop men over zal gaan tot een conversie. 

YouTube optimalisatie

599 Per kanaal*
  • Doorlopend weergaven
  • Meer verkeer naar je website
  • Verbeterde vindbaarheid
  • Beknopt distributieadvies
Populair
Meer weten?