Meteen naar de inhoud

webshop productvideo laten maken

Deze dienst is een De Videomeneer Original. Een dienst bedacht om videoproductie toegankelijker te maken.
Videomeneer-originals-white

Een productvideo voor in jouw webshop is een sterke zet om jouw conversie te doen groeien. Allereerst blijft de informatie beter hangen, ten tweede kijken mensen überhaupt liever een video, daarbovenop krijgen mensen een sterkere impressie van het product, wat het doet en welk probleem het oplost. 

Gebruik een productvideo in jouw webshop om niet alleen die indruk te maken die je wilt, maar ook jouw kijker de informatie te verstrekken die ze zoeken. Precies wat ze nodig hebben om over te gaan tot koop.

Perfect voor:

Webshop Productvideo is een videomeneer original

Mijn naam is Dave Hessels en ik ben De Videomeneer. Sinds 2012 ben ik actief met videoproducties. Wat begon als een grapje tussen mij en vrienden is nu uitgegroeid naar een passie en een business. Grappig hoe soms dingen kunnen lopen.

Met uiterste zorg ik niet alleen dat jouw productvideo er fraai en duidelijk uit komt te zien, maar ook daadwerkelijk gezien gaat worden. Zo een investering in een video moet je natuurlijk wel terug verdienen. Alhoewel ik het tof vind om een mooie video te maken, haal ik meer energie uit een productvideo die daadwerkelijk iets doet.

Een webshop productvideo in 4 stappen

1. Versturen

Verstuur jouw product naar De Videomeneer studio.

2. Videoshoot

Ik schiet alle benodigde beelden ten gunste van een fraaie en duidelijke video.

3. Montage

Ik puzzel die fraaie productvideo bij elkaar.

4. Opleveren

Tijd voor jou om de video's te ontvangen om te kunnen verspreiden.

De videomeneer serveertip

Wanneer men de keuze krijgt, zal 70% kiezen voor het kijken van de video i.p.v. het lezen van tekst of foto’s. Daarnaast blijft de boodschap uit een video ook beter hangen dan uit een tekst. Zorg er dus zeker voor dat jouw productvideo zo gemakkelijk mogelijk te vinden is op de productpaginas van jouw site. Hiernaast zie je hoe Stadler Pro-shop dat doet. 

Productvideo
249 Per video
  • Passende achtergronden
  • Functies duidelijk toegelicht
  • Hoogwaardige montage
Vanaf