Meteen naar de inhoud

Wat zijn 'Videomeneer Originals?'

Het korte antwoord:
''Videomeneer originals zijn kant-en-klare video oplossingen voor bepaalde specifieke doeleinden en branches. Deze video oplossingen zijn bewezen effectief, kosten minder tijd om te maken en kosten een vast bedrag.''
Het lange antwoord:

Video is razend populair, maar stiekem best wel onaantrekkelijk voor veel bedrijven. Het complexe aan videoproductie maakt het ontoegankelijk en intimiderend. Bijvoorbeeld simpelweg erachter komen wat iets kost is op zichzelf al een hele uitdaging. Da’s ook niet gek. Videoproductie kent nu eenmaal heel veel mogelijkheden. Dat wil niet zeggen dat wij videomakers voortdurend dat gehele arsenaal aan mogelijkheden ter beschikking hoeven stellen. Videoproductie hoeft namelijk niet zo complex te zijn.

Overal in de wereld zie je verschillende producten en diensten toegankelijker worden. Alles is ‘on demand’. Van boodschappen thuis afgeleverd tot de aanschaf van een auto zonder je huis te hoeven verlaten. Allemaal diensten en producten die ingericht zijn op een specifieke behoefte. Videoproductie kan dat ook. Daar ga ik dan ook voor zorgen. 

Alle diensten die deze ‘Videomeneer Originals’ stempel dragen zijn specifieke video oplossingen. Vaak gericht op een branche en een daarbij horende behoefte. Deze oplossingen heb ik van A tot Z al helemaal uitgewerkt. Op deze manier weet ik precies wat ik ervoor nodig heb, kan ik jou duidelijk laten zien wat je kan verwachten, wat het je kost en kunnen we aan de slag. 

Het is dan ook mijn persoonlijke droom om videoproductie zoveel als mogelijk als een ‘on demand’ product weg te zetten.

Concept uitkiezen, boeken op de site en klaar. We gaan aan de slag. Zeker wanneer ik dat in zoverre uitwerk alszijnde kant-en-klaar concepten, kan ik hier ook mensen voor aannemen en opleiden. Een pand hiervoor inrichten met bepaalde ruimtes aansluitend bij specifieke concepten en ga zo maar door.

Dat is mijn droom, en dat ga ik verwezenlijken. 

Laten we iets tofs maken

0623443948

Ook bereikbaar via WhatsApp

Meteen navigeren

Pieter van Musschenbroekstraat 167, 2014HV Haarlem

Celine
Celine
19/03/2023
Ron Betist
Ron Betist
14/03/2023
Ik heb Dave ingehuurd om ons evenement 'Polaris Camp' in 2022 vast te leggen op video. Het was belangrijk om een stap te maken in professionaliteit. In plaats van een stap hebben we samen met Dave een SPRONG gemaakt! Off road rijden met Polaris Quads en RZR buggies levert sowieso mooie beelden op, maar met Dave werd het echt spectaculair. Ook voor ons 1e lustrum in 2023 zal ik Dave er weer graag bij betrekken. Een echter aanrader deze 'Videomeneer'!
Imperio Vastgoed
Imperio Vastgoed
25/02/2023
Mayforce Friends
Mayforce Friends
21/02/2023
Wat een geweldige videograaf! Dave maakt niet alleen fantastische video's, hij creëert ook leuke momenten door zijn enthousiasme en creativiteit. Aan een paar woorden heeft hij genoeg om een totaalconcept neer te kunnen zetten en je verwachtingen te overtreffen. Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Dave als samenwerkingspartner.
NUT
NUT
03/02/2023
De videomeneer neemt alle tijd voor jou. Dave zal altijd meer uit zichzelf geven dan dat de oorspronkelijke ‘opdracht’ was. Ik hou van de stijl hoe hij zijn video’s edit. Iets met passie voor het vak!
Armand Koc
Armand Koc
03/02/2023
The best in the game! Zeer tevreden over de werkwijze
Made by Jane Photography
Made by Jane Photography
03/02/2023
Dave is een allesgunner, niet heeft hij alleen talent. Maar in mijn geval helpt en leert hij me ontzettend veel om beter te worden in het ondernemen! Zelf ben ik fotograaf, maar er komt bij een eigen bedrijf veel meer kijken dan alleen fotograferen. Ik mag hem altijd bellen als ik ergens niet uit komt, en zulke mensen kom je niet vaak tegen! Dankjewel Dave!
Bastiaan Broere
Bastiaan Broere
13/10/2022
Vriendelijk en professioneel!
Marcel van der Worp
Marcel van der Worp
12/09/2022
Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
Suzanne Kuijer
Suzanne Kuijer
18/08/2022
Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍