Meteen naar de inhoud

Videomarketing

Videomarketing is iets om goed over na te denken. Video is immers een krachtig middel. Echter, niet eentje die altijd garant staat voor succes. Zet je het niet op de juiste manier in dan kost het je onnodig veel tijd, geld en energie.  Vaak genoeg stuit ik op tof geproduceerde video’s, die op zo een manier gedistribueerd zijn dat ik bij mijzelf denk ”dit had je net zo goed niet hoeven doen”. Die arme ondernemer heeft een toffe bedrijfsvideo in elkaar laten zetten, maar die wordt helemaal niet bekeken. Weggegooid geld. 

Dat wil ik dus voor jou voorkomen. Video marketing advies a la De Videomeneer. Of je nu aan de slag wilt met video, of dat je al video content online hebt waar je meer uit wilt halen. 

Ik help je ermee op weg. In persoon, of op afstand via een Skype/Zoom sessie. 

Videomarketing doelstellingen

Efficiëntie

Ik wil met zo min mogelijk middelen zo veel mogelijk resultaat. Op alle fronten. Of het nu de shoot zelf is, of de distributie van de video. 

Optimalisatie

Elk stuk content zo optimaal mogelijk inzetten. Ik ken de spelregels van elk platform. Zo benut je je investering optimaal.

R.O.I

Door op een juiste manier te distribueren haal je zoveel mogelijk uit jouw video marketing strategie. Daar ga ik je dan ook bij helpen.

Even voorstellen...

Mijn naam is Dave Hessels en ik ben De Videomeneer. Sinds 2012 ben ik actief met videoproducties. Wat begon als een grapje tussen mij en vrienden is nu uitgegroeid naar een passie en een business. Grappig hoe soms dingen kunnen lopen.

Nadenken over een werkende en passende videomarketing strategie is absoluut iets waarin ik mij onderscheiden kan. Uiteindelijk ben ik ook aanzienlijk blijer met een video die een meetbaar effect heeft, dan eentje die er hartstikke goed uit ziet en voor de rest niet gezien word.

Kunnen we aan de slag?

Of wil je simpelweg gewoon even wat mogelijkheden doornemen?Laten we dan in contact komen.