Meteen naar de inhoud

Bedrijfsvlog laten monteren

Het opnemen van een bedrijfsvlog is niet zo ingewikkeld, het monteren ervan is doorgaans heel iets anders. Daar ben jij niet alleen in. Video montage is een ingewikkeld karwei. Veelal ervaren als tijd vretend, saai en best wel lastig. Het is dus fijn als je dat aan iemand anders over kan laten. Aan mij bijvoorbeeld. De Videomeneer. Ik verander in een handomdraai jouw beeldmateriaal in een krachtige video. Alles wat jij hoeft te doen is achterover leunen en je mailbox in de gaten houden. 

Bedrijfsvlog montage

Jouw bedrijfsvlog laten monteren door De Videomeneer is een gemakkelijk karwei. Bij andere partijen vragen ze je om op de koffie te komen, kennis te maken, offertes opmaken, etc etc. Dat kan simpeler, dus dat heb ik simpeler gemaakt. Bestel jouw bedrijfsvlog montage online. Wensen selecteren, betalen, beeldmateriaal uploaden en maximaal 7 werkdagen wachten. Alsnog even kennismaken? Plan dan een call in. 

Dave hessels

Kwalitatief hoogstaande montages

maximaal 7 werkdagen levertijd

Kies jouw bedrijfsvlog video montage opties

Het monteren van een video is een ingewikkeld karwei. Niet alleen omdat de software gewoon niet gemakkelijk is, maar ook omdat er 1001 verschillende mogelijkheden zijn. Afhankelijk van je doelstellingen met de video, zijn er bepaalde creatieve keuzes om te nemen. Eentje die vrij universeel is, is bijvoorbeeld de Call-to-Action aan het einde van een video. Je wil je kijker aanzetten tot een actie. Dit is dus standaard inbegrepen in de montage. Maar je wilt misschien slechthorende mensen ook bereiken met ondertiteling, of je video wat op-spicen met een leuk muziekstuk. Laat me je even door wat mogelijkheden van jouw bedrijfsvlog video montage lopen. 

Intro animatie

Als je echt indruk wilt maken met je bedrijfsvlog of als je groot bent op branding dan is dit een goede om te kiezen.

Rechtenvrije muziek

Om jouw bedrijfsvlog echt op smaak te brengen voegen ik daar een rechtenvrij deuntje aan toe.

Ondertiteling

1 op de 12 Nederlanders is doof of slechthorend. Veel mensen bekijken video's zonder geluid. Ook die kun je bereiken door te ondertitelen.

....en nog veel meer

Dit was een kleine greep van de mogelijkheden voor jouw bedrijfsvlog montage. Bekijk ze allemaal op de productpagina.

Kunnen we aan de slag?

Of wil je simpelweg gewoon even wat mogelijkheden doornemen?Laten we dan in contact komen. 

Celine
Celine
19/03/2023
Ron Betist
Ron Betist
14/03/2023
Ik heb Dave ingehuurd om ons evenement 'Polaris Camp' in 2022 vast te leggen op video. Het was belangrijk om een stap te maken in professionaliteit. In plaats van een stap hebben we samen met Dave een SPRONG gemaakt! Off road rijden met Polaris Quads en RZR buggies levert sowieso mooie beelden op, maar met Dave werd het echt spectaculair. Ook voor ons 1e lustrum in 2023 zal ik Dave er weer graag bij betrekken. Een echter aanrader deze 'Videomeneer'!
Imperio Vastgoed
Imperio Vastgoed
25/02/2023
Mayforce Friends
Mayforce Friends
21/02/2023
Wat een geweldige videograaf! Dave maakt niet alleen fantastische video's, hij creëert ook leuke momenten door zijn enthousiasme en creativiteit. Aan een paar woorden heeft hij genoeg om een totaalconcept neer te kunnen zetten en je verwachtingen te overtreffen. Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Dave als samenwerkingspartner.
NUT
NUT
03/02/2023
De videomeneer neemt alle tijd voor jou. Dave zal altijd meer uit zichzelf geven dan dat de oorspronkelijke ‘opdracht’ was. Ik hou van de stijl hoe hij zijn video’s edit. Iets met passie voor het vak!
Armand Koc
Armand Koc
03/02/2023
The best in the game! Zeer tevreden over de werkwijze
Made by Jane Photography
Made by Jane Photography
03/02/2023
Dave is een allesgunner, niet heeft hij alleen talent. Maar in mijn geval helpt en leert hij me ontzettend veel om beter te worden in het ondernemen! Zelf ben ik fotograaf, maar er komt bij een eigen bedrijf veel meer kijken dan alleen fotograferen. Ik mag hem altijd bellen als ik ergens niet uit komt, en zulke mensen kom je niet vaak tegen! Dankjewel Dave!
Bastiaan Broere
Bastiaan Broere
13/10/2022
Vriendelijk en professioneel!
Marcel van der Worp
Marcel van der Worp
12/09/2022
Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
Suzanne Kuijer
Suzanne Kuijer
18/08/2022
Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍