Bedrijfsvlog laten monteren

Het opnemen van een bedrijfsvlog is niet zo ingewikkeld, het monteren ervan is doorgaans heel iets anders. Daar ben jij niet alleen in. Video montage is een ingewikkeld karwei. Veelal ervaren als tijd vretend, saai en best wel lastig. Het is dus fijn als je dat aan iemand anders over kan laten. Aan mij bijvoorbeeld. De Videomeneer. Ik verander in een handomdraai jouw beeldmateriaal in een krachtige video. Alles wat jij hoeft te doen is achterover leunen en je mailbox in de gaten houden. 

Bedrijfsvlog montage

Jouw bedrijfsvlog laten monteren door De Videomeneer is een gemakkelijk karwei. Bij andere partijen vragen ze je om op de koffie te komen, kennis te maken, offertes opmaken, etc etc. Dat kan simpeler, dus dat heb ik simpeler gemaakt. Bestel jouw bedrijfsvlog montage online. Wensen selecteren, betalen, beeldmateriaal uploaden en maximaal 7 werkdagen wachten. Alsnog even kennismaken? Plan dan een call in. 

Gemakkelijk online bestellen

Kwalitatief hoogstaande montages

maximaal 7 werkdagen levertijd

Kies jouw bedrijfsvlog video montage opties

Het monteren van een video is een ingewikkeld karwei. Niet alleen omdat de software gewoon niet gemakkelijk is, maar ook omdat er 1001 verschillende mogelijkheden zijn. Afhankelijk van je doelstellingen met de video, zijn er bepaalde creatieve keuzes om te nemen. Eentje die vrij universeel is, is bijvoorbeeld de Call-to-Action aan het einde van een video. Je wil je kijker aanzetten tot een actie. Dit is dus standaard inbegrepen in de montage. Maar je wilt misschien slechthorende mensen ook bereiken met ondertiteling, of je video wat op-spicen met een leuk muziekstuk. Laat me je even door wat mogelijkheden van jouw bedrijfsvlog video montage lopen. 

Intro animatie

Als je echt indruk wilt maken met je bedrijfsvlog of als je groot bent op branding dan is dit een goede om te kiezen.

Rechtenvrije muziek

Om jouw bedrijfsvlog echt op smaak te brengen voegen ik daar een rechtenvrij deuntje aan toe.

Ondertiteling

1 op de 12 Nederlanders is doof of slechthorend. Veel mensen bekijken video's zonder geluid. Ook die kun je bereiken door te ondertitelen.

....en nog veel meer

Dit was een kleine greep van de mogelijkheden voor jouw bedrijfsvlog montage. Bekijk ze allemaal op de productpagina.

Bestel jouw bedrijfsvlog montage al vanaf €299,-