Meteen naar de inhoud

Automotive video laten maken

Deze dienst is een De Videomeneer Original. Een dienst bedacht om videoproductie toegankelijker te maken.
Videomeneer-originals-white

Maar natuurlijk wil ik jou helpen met jouw automotive en motor video’s. Wie wil er nou niet werken tussen een fris ruikend assortiment aan auto’s en motoren. 

Hoe dan ook, automotive en motor video’s is een goede zet. Geef mensen al die mensen daarbuiten die maar al te graag hun onderzoek doen vooraf een zo sterk mogelijke impressie. Niet alleen van de auto of motor, maar ook van jouw bedrijf en jouw personeel. Dat is precies wat een automotive video doet.

Perfect voor:

Automotive video laten maken door De Videomeneer

Mijn naam is Dave Hessels en ik ben De Videomeneer. Sinds 2012 ben ik actief met videoproducties. Wat begon als een grapje tussen mij en vrienden is nu uitgegroeid naar een passie en een business. Grappig hoe soms dingen kunnen lopen.

Menig man heeft natuurlijk belangstelling bij het produceren van automotive en motor video’s. Daar ben ik geen uitzondering in. Mooi meegenomen voor jou, gezien ik niet alleen ervaring heb met het produceren van dit soort video’s, maar ook hoe deze daadwerkelijk gezien worden. daar help ik je dan ook graag bij.

Een automotive video in 4 stappen

1. Wensen bespreken
2. Videoshoot
3. Montage
4. Opleveren

Paar voorbeelden een automotive video

De videomeneer serveertip

Steeds meer social media platformen omarmen video. Daarbovenop moedigen ze het ook aan om het te gebruiken. Men spendeert immers meer tijd op hun apps mede dankzij video. Zo ook bijvoorbeeld op Instagram. Video’s publiceren op Instagram? Gebruik dan zeker de Reels functie. Deze is namelijk bijzonder effectief en zal je helpen meer mensen te bereiken. Een uitstekende plek voor jouw automotive video’s. 

Kunnen we aan de slag?

Of wil je simpelweg gewoon even wat mogelijkheden doornemen?Laten we dan in contact komen.