Video marketing scan

video marketing advies

Heb je wel eens gegoogled naar marketing trends? ‘Video’ is daar de laatste jaren flink aanwezig. Video is immers een sterk gereedschap voor in jouw marketing toolbox. Het doet het allemaal een beetje vermoeden alsof video het antwoord is op alles. Alsof elk vlogje wat jij naar buiten zou gooien onmiddelijk honderden leads zou opleveren. Elk clipje op Instagram bergen volgers binnensleept. Dat is simpel gezegd gewoon niet waar. Niet perse, in elk geval.

Maar hoe werkt het dan wel? Wat voor content plaats ik op YouTube? Wat voor content op Linkedin? Wat werkt op Instagram? Waar hoort mijn organisatie überhaupt thuis in dit video marketing land?

Dit, en nog vele andere vragen, beantwoord ik allemaal tijdens deze Video marketing scan. Voor jou filter ik de zin van de onzin. Ik maak een uitgebreide rapportage van wat zin heeft voor jou om aan te vliegen in je marketing.

Mijn video marketing prioriteiten

Efficiëntie

Ik wil met zo min mogelijk middelen zo veel mogelijk resultaat. Op alle fronten. Of het nu de shoot zelf is, of de distributie van de video.

Optimalisatie

Elk stuk content zo optimaal mogelijk inzetten. Ik ken de spelregels van elk platform. Zo benut je je investering optimaal.

R.O.I.

Door op een juiste manier te distribueren haal je zoveel mogelijk uit jouw video marketing strategie. Daar ga ik je dan ook bij helpen.

Hoe werkt zo een video marketing scan?

Een wijs man sprak ooit ‘Als je het niet simpel kunt uitleggen, begrijp je het niet goed genoeg’. Ik hou dingen graag simpel. De video marketing scan is daar geen uitzondering in. Laat me je er even doorheen lopen:

  1. Boek de video marketing scan op de site. Betaal vooraf en veilig. Kies online of in persoon. 
  2. Ik neem contact op om een concreet moment af te spreken.
  3. Even kennismaken. Online, of offline. Los van wat het beste is voor jouw bedrijf, kun je ook wensen hebben. Die nemen we dan ook door. 
  4. Achteraf ontvang je van mij de volledige audio-opname zodat je het gesprek nog eens kunt terug luisteren.
  5. Je ontvangt van mij een zeer uitgebreide rapportage hoe jij effectief video kan inzetten voor jouw bedrijf.

Kunnen we al aan de slag?