De Video-Content-bedenksessie

met De Videomeneer

video marketing advies

Video als medium is een marketing tool. Niks meer, niks minder. Een duidelijke boodschap communiceren en consistent zijn en blijven is dan ook de sleutel naar succes. Echter, makkelijker gezegd dan gedaan. Vele video marketing avonturen staken nog voordat er echt een vooruitgang geboekt kan worden. Veelal altijd om dezelfde redenen. Onvoldoende ‘doelwit’ met als gevolg onvoldoende content. Zie hier, de Video-content-bedenksessie met De Videomeneer. Vertel mij je plannen, je dromen en je ideeën en in mijn hoofd zal er dan een motortje gaan draaien, die niet stopt met het maken van ideeën voordat jij je notitieblok hebt volgeschreven. Nog niet eens te beginnen over die rapportage die je van mij in je mail krijgt achteraf. Da’s nog eens zinvol koffie drinken.

Mijn video marketing prioriteiten

Houdbaarheid

Oké, we hebben een video klaar. Maar kan ik deze later nog eens hergebruiken? Herbruikbare content helpt consistentie.

Is het jij?

We gaan op zoek naar content of contentvorm wat aansluit bij jou, jouw doelgroep en je product of dienst. Consistentie is key.

Efficientie

Ik wil met zo min mogelijk middelen zo veel mogelijk resultaat. Op alle fronten. Of het nu de shoot zelf is, of de distributie van de video.

Hoe gaat zo een video-content-bedenk-sessie in zijn werk?

Ik hou dingen graag simpel. Deze sessie’s zijn daar geen uitzondering in. Even in het kort leg ik je uit hoe het er aan toe gaat.

  1. Boek de video-content-bedenk-sessie op de site. Betaal vooraf en veilig. Kies online of in persoon. 
  2. Ik neem contact op om een concreet moment af te spreken.
  3. De sessie zelf. Tijdens de sessie komt alles aan bod. De doelen, de doelgroep, noem het maar. De audio van de sessie neem ik op.
  4. Achteraf ontvang je van mij de volledige audio-opname zodat je het gesprek nog eens kunt terug luisteren.
  5. Achteraf ontvang je van mij een rapportage van het gesprek met diverse concrete punten.

Kunnen we al aan de slag?