Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Een onvergetelijke gebeurtenis. Eentje die je graag opnieuw zou willen beleven. Eindeloos opnieuw ervaren. Dat is precies wat kan met een trouwvideo. Zeker die van mij. 

Ik leg namelijk niet alleen beelden vast, maar ook emotie. Juist emotie. Waar emotie zit, zit namelijk gevoel. Waar iemand iets voelt, ervaart iemand iets. Precies wat ik wil met jouw trouwvideo. Die kijk je niet, die ervaar je.  In een notendop is dat mijn specialiteit als bruiloft videograaf.

Voor het bouwen van die ervaring heb ik puzzelstukken nodig. De benodigde puzzelstukken zoek ik ook naar tijdens de shoot. Bijvoorbeeld die trotse blik van pa. Die traan bij oma. Die gekke speech van oom Ruud. Dat soort dingen. 

Al deze stukken bij elkaar maken jouw trouwvideo die zelfde onvergetelijke ervaring als dat je trouwerij dat zelf was. Laat dat maar aan mij over.

Een trouwvideo die raakt

"Wow Dave, wat is dit ontzettend gaaf. De eerste 3 keren tranen in ons ogen. Nu al minstens 10 keer terug gekeken. Wat zijn we blij hiermee. Het geeft zo'n mooi beeld weer voor ons hoe we het beleefd hebben en hoe die dag was. We zijn je heel erg dankbaar."
Patrick & Daisy

Kom in contact met jouw toekomstige bruiloft videograaf

Graag tot snel! 

Groetjes,

Dave, de Videomeneer

Dave hessels