Eventvideo

Je hebt een tof event georganiseerd en je wilt dat die gezien gaat worden. Niet alleen door de mensen die er al waren geweest, maar ook door de mensen die het gemist hebben. Laat die thuisblijvers maar eens duidelijk weten wat ze hebben gemist. Dat is precies wat je kan bewerkstelligen met een toffe eventvideo. Precies wat ik voor je kan maken.

Even zonder grappen. Een eventvideo is een slimme zet wanneer je als bedrijf aan de slag gaat met het organiseren van events. Natuurlijk zullen de bezoekers die er zijn geweest een herinnering hebben aan jouw event, maar nog belangrijker is dat het bezoekers lokt naar jouw volgende event. Precies wat je wilt natuurlijk.

Bedrijfsvideo

Paar voorbeelden van een eventvideo

"Dave zijn passie voor video komt overal in terug. Hij is toegankelijk, professioneel en heeft gevoel voor humor. Hij denkt actief mee in wat het best passend is bij jou en/of jouw bedrijf. Simpel en doeltreffend. Omdat bij het werk van Dave overal een gedachte achter zit, is het werk van Dave enorm sterk en persoonlijk."

Vrij eenvoudig eigenlijk. Vul hieronder het contactformulier in. Hierna ga ik je zo snel mogelijk contacten om even je wensen door te nemen. Daarop gebaseerd krijg je een prijsopgave. Indien die naar wens is ga ik je script uitwerken, plannen we een shoot in, hierna monteer ik het beeldmateriaal en dan zijn we klaar! That’s it. 

Allereerst natuurlijk de reportagevideo zelf. Helemaal op smaak gemaakt en naar wens. Niet alleen om jou tevreden te maken, maar ook de kijker. Daarnaast is altijd standaard inbegrepen een beknopt distributie advies. Hierdoor weet je zeker dat jouw toffe video ook daadwerkelijk bekeken gaat worden. Daarbovenop bijvoorbeeld ook nog wat korte clips voor op je social media kanalen. 

Een simpele vraag met in het geval van videoproductie een beetje een lastig antwoord. Het is namelijk heel erg afhankelijk van wat je wilt. 1 shoot? 2 shoots? 1 locatie? Meerdere? Presentatrice? Ga zo maar door. Om een beetje een idee te geven, de meeste eventvideo’s zal je om en nabij de €1200,- excl. BTW kosten. 

 • Volgens Google, gebruikt meer dan 55% video bij het helpen beslissen bij het maken van een aanschaf.
 • Dit is de allereerste video op YouTube
 • Volgens Hubspot, wanneer men kan kiezen op een pagina kiest 72% voor video in plaats van tekst.
 • Volgens Google, bekijkt 6 op de 10 liever online video dan TV.
 • Volgens Techjury, bekijkt men wereldwijd per dag 1 miljard uur aan YouTube video’s.
 • Volgens Popvideo, blijft 95% van de boodschap in een video bij, van tekst slechts 10%.

Aan de slag met het maken van een Eventvideo

  Graag tot snel! 

  Groetjes,

  Dave, de Videomeneer