Meteen naar de inhoud

Portretvideo laten maken

Deze dienst is een De Videomeneer Original. Een dienst bedacht om videoproductie toegankelijker te maken.
Videomeneer-originals-white

Middels een portretvideo stel jij jezelf voor aan de kijker. Laat weten wie je bent en waar je goed in bent. Daarnaast geef je men een hele duidelijke impressie van met wie zij te werken komen. Men komt immers met jou te werken. Mensen kopen nu eenmaal bij mensen. Het is daarom belangrijk om achter dat logo vandaan te komen. Ook voor jou. 

Middels één shootdag schieten we alles wat ik nodig heb om een fraaie video voor jou te monteren. Ik schiet verschillende beelden van jou terwijl je aan het werk bent en daarnaast leg ik een interview vast. Nadat ik je eventuele feedback heb verwerkt help ik je bij het publiceren van de video. Mooie upgrade voor o.a. je website. Iedereen die namelijk jouw ‘over mij’ of soortgelijke pagina bezoekt weet dan exact met wie zij zaken gaan doen en dat is waardevol.

Perfect voor:

portret video laten maken door De Videomeneer

Mijn naam is Dave Hessels en ik ben De Videomeneer. Sinds 2012 ben ik actief met videoproducties. Wat begon als een grapje tussen mij en vrienden is nu uitgegroeid naar een passie en een business. Grappig hoe soms dingen kunnen lopen.

De portretvideo is een hele persoonlijke video. Ik leg jou vast aan het werk en ik leg een interview vast van jou terwijl je over je werk verteld. Da’s alles wat ik nodig heb! 

Een portretvideo in 4 stappen

1. Wensen bespreken
2. Videoshoot
3. Montage
4. Opleveren

Paar voorbeelden een portret video

Video afspelen
Video afspelen

Investering:

€899,-

excl. BTW