Cursus Adobe Premiere Pro

adobe-premiere-pro-cursus-training

Ah, yes. Adobe Premiere Pro. Een krachtige video editing tool. Tevens met oneindig veel mogelijkheden. Ik kan het weten, want na 8 jaar en onvoorstelbaar veel projecten leer ik nog steeds nieuwe dingen. Ik vergelijk Adobe Premiere Pro doorgaans met een japanse Katana. Het kost je jaren om er expert van te zijn. Het kost je een leven om er meester in te zijn.

Krachtige cursus Adobe Premiere Pro

Een krachtige video editing tool vergt een krachtige cursus. Die geef ik je dan ook. Ongeacht jouw niveau. Ik leer je uit de voeten te komen met deze software als je het nog niet kent, of leer je je workflow optimaliseren als je het wel kent. Er zijn verschillende manieren voor één en hetzelfde doel in deze software. Ik leg het fundament zodat jij je eigen werkwijze kan vormen. Voordat je het weet produceer jij je eigen video’s.

Premiere Pro leren zoals jij het wilt

Mijn cursussen en trainingen zijn af te nemen op verschillende manieren. Niet alleen is het mogelijk om op je gemak online te leren, maar ook 1-op-1 of klassikaal. Leer zoals jij het het meest fijn vind. Ik leer ook het liefste op mijn manier.

Mijn ervaring met Premiere Pro

500
Projecten
0
Crashes
5000
Uren

Premiere Pro cursus met verschillende niveau's

Beginner

Gevorderd

Expert

Leren op jouw manier

1-op-1

Groep

Online

''Ik had al een beetje ervaring, maar mede dankzij Dave kwam ik er achter dat mijn werkwijze bijzonder onhandig was. Ik heb een heleboel dingen geleerd en daarbovenop kunnen verbeteren. Echt een aanrader.''
Patrick van Dam
Fotograaf

Klaar voor jouw cursus Adobe Premiere Pro?