Bedrijfsvideo

Als marketing een gereedschapskist is, dan is een bedrijfsvideo het gereedschap wat daarin niet mag ontbreken. De bedrijfsvideo is namelijk het meest veelzijdige en effectieve gereedschap wat je kan hebben in jouw marketing. 

Stel je eens voor dat je de hand zou kunnen schudden en jezelf voorstellen aan elke potentiële klant die jouw website bezoekt. Nou dat is precies wat een bedrijfsvideo doet. Minus die hand dan weliswaar, maar je snapt wat ik wil zeggen. Maak een blijvende impressie met een bedrijfsvideo.

Bedrijfsvideo

Paar voorbeelden van een bedrijfsvideo

"Dave zijn passie voor video komt overal in terug. Hij is toegankelijk, professioneel en heeft gevoel voor humor. Hij denkt actief mee in wat het best passend is bij jou en/of jouw bedrijf. Simpel en doeltreffend. Omdat bij het werk van Dave overal een gedachte achter zit, is het werk van Dave enorm sterk en persoonlijk."

Vrij eenvoudig eigenlijk. Vul hieronder het contactformulier in. Hierna ga ik je zo snel mogelijk contacten om even je wensen door te nemen. Daarop gebaseerd krijg je een prijsopgave. Indien die naar wens is ga ik je script uitwerken, plannen we een shoot in, hierna monteer ik het beeldmateriaal en dan zijn we klaar! That’s it. 

Allereerst natuurlijk de bedrijfsvideo zelf. Helemaal op smaak gemaakt en naar wens. Niet alleen om jou tevreden te maken, maar ook de kijker. Daarnaast is altijd standaard inbegrepen een beknopt distributie advies. Hierdoor weet je zeker dat jouw toffe video ook daadwerkelijk bekeken gaat worden. Daarbovenop bijvoorbeeld ook nog wat korte clips voor op je social media kanalen. 

Een simpele vraag met in het geval van videoproductie een beetje een lastig antwoord. Het is namelijk heel erg afhankelijk van wat je wilt. 1 shoot? 2 shoots? 1 locatie? Meerdere? Presentatrice? Ga zo maar door. Om een beetje een idee te geven, de relatief simpele bedrijfsvideo zal je om en nabij de €1200,- excl. BTW kosten. 

 • Volgens Google, gebruikt meer dan 55% video bij het helpen beslissen bij het maken van een aanschaf.
 • Dit is de allereerste video op YouTube
 • Volgens Hubspot, wanneer men kan kiezen op een pagina kiest 72% voor video in plaats van tekst.
 • Volgens Google, bekijkt 6 op de 10 liever online video dan TV.
 • Volgens Techjury, bekijkt men wereldwijd per dag 1 miljard uur aan YouTube video’s.
 • Volgens Popvideo, blijft 95% van de boodschap in een video bij, van tekst slechts 10%.

Aan de slag met het maken van een bedrijfsvideo

  Graag tot snel! 

  Groetjes,

  Dave, de Videomeneer